OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Kerrostalo | 3h, k

Tiilitie 4 B, Myllyoja, Oulu

Hinta

89 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

1975

Tämä tilava läpitalon huoneisto Tiilitieltä sijaitsee toisessa kerroksessa. Huoneistossa on myös oma sauna, mikä on erittäin arvostettu lisä tänä päivänä. Lasitettu parveke on ihana paikka rentoutua ja nauttia raikkaasta ilmasta. Yhtiössä on tehty useita uudistuksia, kuten käyttövesiputkien uusiminen, ikkunoiden vaihto ja julkisivuremontti, mikä kertoo siitä, että yhtiö pitää huolta asukkaidensa viihtyvyydestä. Tämä huoneisto on erinomainen valinta, jos etsit kodikasta ja mukavaa kotia. Hyvät kulkuyhteydet keskustaan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
575923
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1975
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

73 288,28 €

Velkaosuus

15 711,72 €

Velaton hinta

89 000,00 €

Neliöhinta

1 112,50 €/m²

Vastike

Hoitovastike

213,15 € / kk

Pääomavastike

117,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

330,75 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Saunamaksu 3,50 €/kk, autopaikka 8,00 €/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 5,00 €/kk. Vesimaksuennakko 18 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Saunamaksu perhe 5,50 €/kk. Pesutupa 8 €/kk.

Hallituksella valtuutus periä 1-2 kk:n ylimääräinen hoitovastike taloustilanteen niin vaatiessa.

Ostaja on tietoinen, että koska osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista.

Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Lounaan suuntaan
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. (teräsbetoni)
Pintamateriaali: Keittiö: Muovimatto lattiassa, maalatut seinät, välitilassa laatta. Olohuone: Muovimatto lattiassa, tapetti/maali seinissä. Makuuhuone 1: Muovimatto lattiassa, tapetti/puolipaneeli/maali seinissä. Makuuhuone 2: Muovimatto lattiassa, tapetti/maali seinissä. Sauna: Laatoitettu lattia ja seinissä paneeli. Kylpyhuone: Laatoitettu lattia ja seinissä laatta/paneeli. Eteinen: Muovimatto lattiassa.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesikupu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Käsienpesuallas
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
REIM Oulu Oy, Raimo Karppinen, p. 020 7441 710, raimo.karppinen@reim.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, huoneistokohtaiset varastot, kerhohuone, tietoliikenneyhteys Telia 50M
Taloyhtiön autopaikat

48 kpl

Tehdyt remontit
2000 kattojen pinnoitus, 2003 porraskäytävän kunnostus, 2006 pihan ja sokkeleiden kunnostus + patolevyt + maanpinnan muotoilu, 2007 parvekeovien korjaaminen ja tiivistäminen, 2007-2008 pihan kunnostustyö, pihakäytävien päällystäminen, 2009 varastojen maalaus, 2010 autolämmityskoteloiden asentaminen reunapaikoille ja kellariportaikkojen kattaminen, 2011 käyttöveden lämmönvaihdin, 2014 käyttövesiputkien linjasaneeraus + sähköjen uusintaa, putkikanaalien uusinta sekä taloyhtiön saunaosaston ja yleisten tilojen saneeraus, kellariportaikkojen kattaminen sekä ulkoportaiden kunnostus, 2015 IV-kanavien puhdistus, lämmönvaihtimen uusiminen, ulko-ovien kunnostus, Molok-jätteenkeräysastiat, uusi pihavarasto ja lämmityspuolen lämmönvaihtimien ja varusteiden uusiminen, 2016 pääkattojen korjaukset, vesikourujen ja syöksytorvien uusinta, lukollinen rengasvarasto, aitaus Molok-astioille, väestönsuojan kunnostus. 2017 ylimpien parvekkeiden saneeraus, pesutuvan pintaremontti ja pesukoneen uusinta. 2018 parveke- ja julkisivukunnostus sekä ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, pääsisäänkäyntien portaikkoijen kattaminen, sokkeleiden kunnostus, reunojen laatoitus ja maan muotoilu. 2019 salaoja- ja runkoviemärin painevesihuuhtelu ja kuvaus sekä huoneistojen palovaroittimien uusiminen. 2020 muovinkeräysastian lisääminen syväkeräysastioihin. 2021 piha-alueen muutostyö. 2022 lukituksen uusiminen.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen viiden vuoden kunnossapitotarveselvityksen mukaiset korjaustarpeet, jotka on esitetty yhtiökokouksessa 10.5.2023: huoneistojen ulko-ovien kunnostaminen 2024, porraskäytävien kunnostaminen 2025 ja kattopinnoituksen uusiminen 2026.
Energialuokka
C (2018), E-luku 128, viimeinen voimassaolopäivä 14.2.2033
Tontin koko
7 778 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki
Tontin vuokra
10 200 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2035

Asunto Oy Oulujoen Salpa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Sale ja K-Market Myllyojan ostoskeskuksessa n. 350 m. Koulut: Myllyojan ala-aste n. 300 m, Laanilassa ylä-aste ja lukio n. 2 km. Uusi koulu suunnitteilla Jääkärinkankaalle, johon tulisi ala- ja yläaste. Päiväkoti: Myllyojan päiväkoti n. 300 m. Kampaamo/kauneushoitola Myllyojan ostoskeskuksessa. Liikenneyhteydet: Hyvät

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Myllyoja, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arja Heinonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.